Despre încărcări.ro

De ce?

Pentru că dorim să facem fericiți mii de clienți în fiecare an ajutându-i să elimine problemele ce apar la birou,  într-o firmă sau într-o companie. Pentru că furnizăm constant servicii, produse și informații de cea mai bună calitate clienților și competiției.

Cum?

Am dobândit experiență în cei 12+ ani de activitate în domeniul serviciilor ce privesc mentenanţa echipamentelor de printare, perioadă în care am reușit să consolidăm o rețea de peste 500 de colaboratori din regiunea Moldova. Acest lucru îl datorăm atât echipei de profesioniști alături de care lucrăm în fiecare zi, cât și partenerilor serioși care, la fel ca și noi, urmăresc performanța și cred cu tărie în puterea lucrul bine făcut.

La încărcări.ro urmărim să obținem cele mai bune rezultate indiferent de context.

Mai mult, ținem pasul cu produse de top de pe piața internațională și facilităm accesul lor în oraşul Iaşi. Altfel spus, vizăm să ne aliniem mereu la cele mai înalte standarde de calitate și să oferim servicii pe măsură.

Din 2010, am consolidat într-un mod constant o comunitate de jucători importanți din sectoarele privat şi de stat și am pus bazele unui sistem de lucru caracterizat de rapiditate, eficiență și profesionalism.

Ce?

Websit-ul WWW.INCĂRCĂRI.RO este deţinut de SC INCĂRCĂRI PUNCT RO SRL cu sediul în Iaşi şi este specializat în furnizarea de consumabile pentru imprimante, copiatoare, fax-uri şi alte echipamente similare. Aceste consumabile sunt cartuşe de toner, toner pentru refill, cartuşe de cerneală, unităţi de imagine, cilindri, unităţi de developare şi alte medii.

Clienţii pe care îi deservim sunt din domenii variate, atât din mediul privat cât şi din cel de stat/agenţii guvernamentale. Pe măsură ce ne dezvoltăm, continuăm să punem acea „amprentă personală” fiecărei comenzi şi ne bazăm pe feedback-uri pozitive din partea clienţilor nostri. De asemenea adaugăm lucruri noi şi facem modificările de care tu beneficiezi imediat şi îţi fac fiecare vizită mai plăcută.

Cu siguranţă că mai sunt şi „alte” locuri /situri de unde vă puteţi achiziţiona consumabilele şi de aceea vă mulţumim în avans pentru că luaţi în considerare www.încărcări.ro.

www.încărcări.ro

Location: Iaşi, Romania

Incorporated: Iulie 2010 / July 2010 – Iaşi, Romania

Financial:  Companie cu capital privat / Privately held company

Slogan: Noi ştim încărcări.

Logo:    incarcari – marcă în curs de înregistrare

Contact